Hvordan opdaterer jeg en ESTA?

Udgivet: Nov 11, 2019, Redigeret: Nov 11, 2019 | Tags: Opdaterer en ESTA, Fejl på ESTA

Introduktion

Opdatering af en ESTA sikrer, at CBP bliver opmærksom på ændringer i dine rejseplaner eller anden rejserelateret information. Hvis du ikke opdaterer eller kontrollerer din ESTA-ansøgning før din afrejse, kan det resultere i problemer ved den amerikanske grænse eller før din afrejse til USA. Status for betalingen af din ansøgning vil afgøre, hvilke oplysninger der kan opdateres på din ESTA.

Hvad du kan opdatere på din ESTA, før du indsender betaling

Før du indsender en elektronisk rejsetilladelsesansøgning med den krævede betaling, kan du opdatere alle datafelter, med undtagelse af pasnummer og pasudstedelsesland. Du vil være i stand til at se og bekræfte pasnummer og pasudstedelsesland, men du kan ikke redigere disse felter. Hvis du har lavet en fejl i dit pasnummer eller dit pasudstedende land, skal du indsende en ny ESTA-ansøgning med de korrigerede oplysninger. Når du indsender den nye ESTA-ansøgning, kan du blive bedt om at bekræfte, at du ønsker at overskrive din tidligere ansøgning, som du så skal bekræfte.

Hvad du kan opdatere på din ESTA efter indsendelse af betaling

En ESTA-ansøgning behandles normalt øjeblikkeligt efter betalingen er behandlet, og ansøgningen vil blive klassificeret under en af tre statusser, disse er 'Godkendt', 'Rejse ikke autoriseret' eller 'Afventende'.

Ansøgninger, der enten er 'godkendt' eller 'afventende' - de eneste felter, der kan redigeres på afventende eller godkendte ansøgninger, er ansøgerens-e-mailadresse og ansøgerens adresse, mens de er i USA.

Ansøgninger der er 'Rejse ikke autoriseret' - du kan ikke foretage nogen ændringer i ansøgningen. Du skal enten indsende en ny ansøgning med de korrigerede felter, eller, hvis du lavede en fejl på spørgsmålene vedrørende støtteberettigelse to til ni, kan du kontakte ESTA-holdet for at foretage ændringer og rette en fejl på din ESTA-ansøgning.

Ofte stillede spørgsmål om at opdatere en ESTA

Jeg har modtaget et nyt pas, siden jeg fik min ESTA, hvad skal jeg gøre?

Hvis det pas, du brugte til at ansøge om en ESTA, er ændret, er udløbet, mistet eller stjålet, skal du starte ansøgningsprocessen igen for at få en ny rejsetilladelse.

Jeg har lavet en fejl på min ESTA-ansøgning, i form af mit pasnummer, udstedelse eller udløbsdato. Hvordan kan jeg fikse det?

Alle ansøgere får mulighed for at gennemgå de oplysninger, de leverer, og sikre, at de er korrekte, inden de indsender ansøgningen. Du kan foretage ændringer i din ansøgning, inden du indsender betaling. Dette inkluderer alle data undtagen pasnummer og pasudstedelsesland.

Jeg har glemt at skrive mit mellemnavn på min ESTA-ansøgning, hvad skal jeg gøre?

Hvis dit mellemnavn ikke vises på din ansøgning under 'Første (givne) navne', skal du ansøge om en ny ESTA.

Kan jeg opdatere min ESTA, hvis mit navn er ændret gennem ægteskab eller skilsmisse?

Hvis dine personlige omstændigheder er ændret af en eller anden grund, såsom at dit navn ændret før din afrejse til USA, skal du ansøge om en ny ESTA.

Skal jeg opdatere min ESTA, hvis jeg for nylig er blevet dømt for en forbrydelse?

Hvis svarene på de støtteberettigende spørgsmål vedrørende kriminel, indvandring eller narkotikahistorie ikke længere er nøjagtige på din ESTA, skal du ansøge om en ny, med de oplysninger der mest nøjagtigt afbilleder dine nuværende forhold.

Jeg er nødt til at opdatere min ansøgning for at redigere, men jeg har glemt mit ansøgningsnummer, hvad gør jeg?

Du kan hente dit ansøgningsnummer ved at kontrollere status på din ESTA og indtaste alle de anmodede oplysninger på formularen, undtagen 'Ansøgningsnummer'. Du skal have følgende oplysninger tilgængelige for at kontrollere status:

  • Pasnummer
  • Fødselsdato
  • Passets udstedelsesland
  • Udstedelsesdato for pas
  • Passets udløbsdato

Systemet giver dig dit ansøgningsnummer og leder dig til den side, hvor du kan redigere ansøgerens e-mailadresse og adresse, mens de er i U.S.A.

Konklusion

Hvis du holder din ESTA-ansøgning opdateret, mindskes sandsynligheden for at der opstår problemer under dine rejser til USA. Omhyggelig kontrol af oplysningerne på din ESTA, inden indsendelse, vil sikre at dine ansøgninger godkendes hurtigt, uden unødvendige forsinkelser eller genindgivelse. I tilfælde af at du får et nyt pas, navn eller ændring af valgbarhed kræves en ny ESTA-indsendelse, så rejsende skal planlægge forud for at kunne ansøge om en ny ESTA mindst 72 timer eller mere, før deres afrejse til USA.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA