ESTA for familier eller en gruppe rejsende

Udgivet: Nov 04, 2019, Redigeret: Nov 04, 2019 | Tags: ESTA-familieansøgning, Familie ESTA

Introduktion

Hvis du har brug for en ESTA til en familie eller en gruppe rejsende, kan du ansøge som en gruppe. For at ansøge om en familie- eller gruppe-ESTA, skal alle rejsende i gruppen have et pas fra et land, der er visumfritagelse lande.

Hvad er ansøgningsprocessen for en gruppe-ESTA?

Hvis du har brug for en ESTA til en familie eller en gruppe rejsende, kan du søge online. Det tager cirka 10 minutter at gennemføre hver ansøgning. Godkendelser kan tage op til 72 timer, og derfor bør gruppen planlægge at ansøge i god tid før afrejsen til USA, for at undgå rejseforstyrrelser forårsaget af ventende eller afviste ESTA-ansøgninger.

Hvorfor skal jeg ansøge om en familie- eller gruppe-ESTA?

En gruppeansøgning giver dig mulighed for at indsende ESTA-ansøgninger for op til 50 rejsende, med en enkelt betaling. Ansøgere i en gruppe er ikke forpligtet til at rejse sammen. Der er også yderligere fordele ved at indsende en gruppe af ansøgninger, såsom:

 • At udføre én enkelt betaling sparer tid fra at skulle foretage individuelle betalinger.
 • Se og hold styr på status for alle rejsende i en gruppe.
 • Du kan også opdatere gruppen af ansøgninger sammen, samt tilføje eller fjerne ansøgere fra gruppen, hvorved du skaber et bedre overblik over rejsegruppen.

Hvad skal jeg bruge for at ansøge om en familie- eller gruppe-ESTA?

Du kan ansøge på vegne af en anden rejsende, men du skal angive på ansøgningsskemaet, at du ansøger på vegne af en anden person. Dette udføres normalt ved at vælge den boks, der er mest relevant for den tredjepart, der ansøger på ansøgerens vegne.

For at ansøge om en gruppe individer og gennemføre en ansøgning, skal du samle følgende påkrævede oplysninger for hver rejsende. Ansøgere kan se den komplette ESTA-spørgsmålsliste, inden de ansøger.

 • Pasoplysninger - pasnummer, passets land, statsborgerskab, pasudstedelsesdato og -udløb, samt de samme oplysninger for alle andre pas.
 • Personlige oplysninger - fornavn (inkl. Mellemnavn), familienavn, fødselsdato,
 • Fødeby, fødeland, køn, kendte aliasser
 • Forældre - Forældres fornavn og efternavn, hvis det er kendt, ellers skal du vælge 'Ukendt'
 • Kontaktoplysninger - adresselinie 1 og 2, stat/provins/region, by, land, e-mailadresse, telefonnummer
 • Kontaktoplysninger i nødstilfælde i USA - fornavn, efternavn, telefonnummer og e-mailadresse. Dette kan være oplysningerne på dit amerikanske hotel.
 • Amerikanske kontaktoplysninger - Hvis du opholder dig i USA, skal du bruge navnet på en amerikansk kontakt, adresselinie 1 og 2, stat, by, telefonnummer. Dette kan være oplysningerne på dit amerikanske hotel.
 • Adresse, mens du er i USA - Hvis du bor i USA, skal du angive adresselinie 1 og 2, stat, by. Dette kan være oplysningerne på dit amerikanske hotel.
 • Beskæftigelsesoplysninger - Hvis de er ansat, skal du have ansøgerens arbejdsgivernavn, adresselinie 1 og 2, stat/provins/region, by og land.
 • Svar på spørgsmålene om ESTA-støtteberettigelse - du har brug for hver ansøgers svar på de ni spørgsmål om ESTA-støtteberettigelse.

Har babyer brug for en ESTA?

Ja, alle rejsende, uanset deres alder, skal have deres egen godkendte ESTA inden deres afrejse til USA. Hver rejsende skal have et gyldigt, ikke udløbet pas og godkendt ESTA i deres eget navn, der også opfylder ESTA-krav til et acceptabelt pas. Personer, der ansøger på vegne af en familie eller gruppe, bør også kende reglerne for rejser til USA med mindreårige.

Rejsende, der ikke er berettiget til ESTA eller har nægtet indrejse gennem Visa Waiver-programmet, skal ansøge om et visum, hvis de ønsker at besøge USA.

Konklusion

ESTA giver enkeltpersoner mulighed for at indsende ansøgninger for op til 50 rejsende. Personer, der indsender ansøgninger som gruppe eller familie, skal samle pas, personlige oplysninger og rejsedata for alle i deres rejsegruppe, inden de starter med gruppe- eller familieansøgningen.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA