Om os

Førende i verden

Vi er et firma, der assisterer ved ansøgninger om visa og udfører den videre bearbejdelse. Vi er stolte over at give ansøgerne en bedre service og oplevelse end hvad de får hos ambassaderne. Vi har eksisteret siden 2011 og har udmærket os ved at stræbe efter at levere den højeste grad af kundetilfredshed, og vi er blevet en pålidelig tredjeparts-tjenesteudbyder.

Vi gør ansøgningsprocessen hurtig, nem og sikker. Vi arbejder under fuld overholdelse af de internationale regler i standard-betalingskortsbranchen - Data Security Standard (PCI-DSS - datasikkerhedsstandard), vedtaget af de førende kreditkortselskaber for at beskytte kundernes personlige oplysninger.

Official ESTA har udviklet sig til en verdens førende online-visumserviceudbydere. Official ESTA forstår forvirringen, frustrationen og tidsforbruget, som er forbundet med visumansøgningsprocessen, og vi leverer en hurtig, venlig og ekspertbaseret visumrådgivning og assistance.

Vores vision

At yde en omkostningseffektiv og enkel visumservice for personer og virksomheder, som ikke har tid eller ressourcer til selv at lave ansøgningen. Vores service fjerner forvirringen og frustrationen fra visumprocessen - amerikanske visa på en nem måde.

Vores fordele

Selv Virgin Atlantic og andre store rejsevirksomheder anbefaler brugen af tredjepartsfirmaer for at ansøge om ESTA-tilladelser. Når vurderer fordelene ved at bruge os, vil De se, at vi er et premium-alternativ af høj kvalitet:

  1. Assistance ved ansøgninger døgnet rundt: Tal/chat med et menneske i stedet for en uhjælpsom telefonsvarer.
  2. Gennemgang af ansøgningen inden aflevering: Få afklaret spørgsmål og undgå almindelige fejl, som medfører øjeblikkelig afvisning.
  3. Gratis genansøgning i tilfælde af fejl: De har lavet en fejl? Der er noget, der skal ændres? Tag det roligt, vi ordner det.
  4. Refundering hvis ansøgninger bliver afvist.
  5. Genhentning af visumfritagelser under hele gyldighedstiden: De taber aldrig mere en ESTA Visa Waiver. Vi gemmer Deres ESTA-godkendelse under hele toårs-perioden.
  6. Påmindelser om statusændringer i forbindelse med Deres ansøgning: Hold Dem ajour med ændringer i forbindelse med Deres ansøgning.
  7. PDF-bekræftelse via e-mail: Få en udprintbar PDF-kopi af Deres ESTA-visumfritagelse via e-mail.

Vores fordele og priser oplyses på vores hjemmeside, og mange kunder sætter pris på det, som de betaler lidt mere for. Som en del af vores omfattende service udsteder vi "Official ESTAs" og anvender derfor forkortelsen i vores branding. Der findes andre tredjepartsudbydere, som kræver overdrevne priser, men som hverken yder en legitim service eller faktisk udsteder ægte ESTA'er. De kan læse mere om vores fordele i en sammenfatning her: https://officiel-esta.dk/our-services

Kontakt os

Hvis De har spørgsmål i forbindelse me Deres bestilling er De velkommen til at kontakte os på en af de følgende måder:

Send os en e-mail: support@official-esta.com
Telefon: Ring til os
Post: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007