Visum til Orlando, Florida USA

Udgivet: Oct 07, 2019, Redigeret: Nov 09, 2019 | Tags: ESTA, USA-visum

Visum til Orlando, Florida USA

Indledning

Denne guide indeholder rejseinformation om Orlando og oplysninger om rejsetilladelse og visum til Orlando. Du skal bruge enten det ene eller det andet til dit besøg. Orlando hedder City Beautiful, og et kig rundt i downtown-området hjælper med at forstå hvorfor. Thornton Park er en af de mere historiske dele af byen, og det har den afslappede følelse, du ville forvente fra en sydstat. Kør mod Central Boulevard for en række europæiske spisesteder. Byen huser mange museer, herunder Mennello Museum of American Art. Museerne giver et indblik i regionens kultur.

Forstå forskellen mellem ESTA og visum til USA, før du bestiller en ferie til Orlando

Hvis du rejser til Orlando, spekulerer du sikkert på, hvad der forskellen er på ESTA og visum. Selvom ESTA ofte betegnes som visum, er det faktisk en rejsetilladelse. I dette afsnit undersøger vi forskellen på ESTA og visum, og hvad det betyder for personer, der håber på at rejse til Orlando enten i forretningsmæssig øjemed eller som turist.

Hvad er en ESTA?

Betegnelsen ESTA står for Electronic System for Travel Authorization under visumfritagelsesprogrammet (Visa Waiver). Personer fra et af de 40 lande, der indgår i dette program, har ret til at ansøge om ESTA, når de rejser til USA i stedet for at ansøge om et amerikansk visum. Ansøgerne bruger et online system til at ansøge om ESTA, og der godkendelse gives normalt inden for få minutter. Sammenlignet med ansøgningsprocessen til et amerikansk visum er dette en meget hurtigere og enklere procedure. Når en ansøger får godkendt en ESTA, har de lov til at rejse til USA så mange gange, som de vil inden for en 2-årig periode, hvis hvert ophold ikke varer mere end 90 dage.

Hvad er et amerikansk visum?

Et visum er en tilladelse, som giver indehaveren lov til at rejse ind i USA, og enhver borger i et land, der ikke er omfattet af visumfritagelsesprogrammet, skal ansøge om et, før de rejser til USA. Feriegæster, der ønsker at besøge USA, skal ansøge om et B2-turistvisum, der kan være gyldigt i op til 6 måneder. Det er dog ikke gyldigt for flere besøg i USA, så der skal indsendes en ny ansøgning for hvert besøg. Processen tager også længere og er mere kompleks, hvilket kræver ekstra dokumentation og fysisk interview på et amerikansk konsulat eller en ambassade. Når du har fået din ESTA eller dit visum til Orlando, kan du fokusere på at planlægge dit ophold.

Hvornår skal man besøge Orlando?

Ikke overraskende for The Sunshine State, er Orlando mild og tempereret hele året rundt med dagstemperaturer, der sjældent kommer under 21 grader. Den har et fugtigt subtropisk klima, der har to sæsoner: fra maj til september er det varmt og regnfuldt, men fra oktober til april er det varmt og tørt.

Det er fornuftigt at planlægge din tur efter vejret, især i den varme sæson - at være tildækket i dagens varmeste timer og holde dig godt hydreret er nøglen til at få det bedste ud af dit besøg på de tider på året.

Sådan kommer du rundt

Orlandos ry som et hot spot for turister betyder, at byen kan prale af gode transportforbindelser. Der er busser til Kissimee og International Drive, selv om en sjov måde at komme rundt er med The Trolley. Dette er mere afslappet med to forskellige ruter, der bringer besøgende til alle de vigtigste turistmål.

For at få mest muligt ud af dit ophold og virkelig værdsætte skønheden uden for storbyen er det værd at overveje biludlejning. Dette giver mulighed for at bytte spænding og energi ud med en meget mere fredelig tid, og efterlade byen for at tage på eventyr gennem vådområder og sumpe i nærheden.

Klassisk spænding og sjov

Orlandos forlystelsesparker er verdensberømte, og selv om familier har en tendens til at besøge dem 'for børnenes skyld', er sandheden, at Kissimmee og International Drive har noget for enhver smag, hvor voksne nyder fortryllelsen og spændingen mindst lige så meget som de yngre besøgende. Det sværeste valg er at beslutte, hvad man skal gå glip af - man kan ikke nå at se alt i dette liv. SeaWorld kan prale med byens højeste, hurtigste og længste rutsjebane i form af Mako, også er der magien, som bliver vækket til live i enten Disneys kongerige eller i Wizarding World of Harry Potter.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse for berettigede rejsende, der rejser ind i USA til lands, i luften eller til vands for besøg under 90 dage.

Ansøg om ESTA