Visa til Denver, Colorado USA

Udgivet: Oct 14, 2019, Redigeret: Oct 14, 2019 | Tags: ESTA, USA-visum

Visa til Denver, Colorado USA

Indledning

Denver er et område i USA, hvis popularitet er stigende. Med så mange udendørs og indendørs aktiviteter, som der tilbydes, er det ikke overraskende, at det også er ved at blive et populært turistmål hele året rundt. Denne guide giver rejsende information om at besøge Denver, samt diskuterer forskellene på og kravene til at opnå ESTA eller visum til Denver.

ESTA eller visum til Denver?

Denver er en vidunderlig destination at besøge med mange forskellige regioner at udforske, der vil få dig til at vende tilbage, men kravene til indrejse kan være forvirrende for førstegangs besøgende. Før man rejser, skal man enten have ESTA eller visum til Denver, da disse tilladelser giver den nødvendige tilladelse til at komme ind i landet.

Hvad er forskellen på ESTA og et visum?

Den mest markante forskel på ESTA og visum er, at ansøgningsprocessen for visum er langt strengere og dyrere og kræver et personligt interview på et amerikansk konsulat eller ambassade. På den anden side, hvis du er borger i et hvilket som helst land, der er en del af det amerikanske visumfritagelsesprogram, kan du undgå alt dette besvær ved at i stedet at anmode om en elektronisk overførselstilladelse, der kaldes en ESTA. For at få en ESTA skal du blot udfylde en formular online og betale et mindre gebyr. En ESTA er derefter gyldig i to år og kan bruges til flere rejser, så du kan blive i USA i 90 dage i alt. Hvis du ønsker at besøge USA i mere end 90 dage, skal du ansøge om visum i stedet for, selvom du er statsborger i et land, der er omfattet af visumfritagelsesprogrammet. ESTA-ansøgninger behandles normalt automatisk, så du bør modtage din ESTA med det samme, men hvis din ansøgning ikke går igennem, skal du have et visum til Denver. Det anbefales, at du ansøger om din ESTA mindst tre dage, før du planlægger at rejse. Hvis du har glemt at få en ESTA, kan det være muligt at ansøge om en i lufthavnen, men det anbefales at ansøge på forhånd, da, du ikke vil du kunne få visum til Denver med så kort varsel, hvis din ansøgning afvises.

Hvorfor besøge Denver?

Denver er et ekstraordinært feriested beliggende ved foden af Rocky Mountains. At besøge Denver er som at hoppe ind på et af landets mest populære legepladser med et blomstrende kulturliv, prisvindende restauranter, en brandvarm musikscene, 300 solskinsdage om året og en venlig lokalbefolkning med et endnu mere smilende væsen. Byens betegnes ofte som "The Mile High City" (den er lige præcis 5,280 fod, en mil over havets overflade, eller 1,6 km i metrisk mål), og denne smukke by nyder godt af de store åbne Great Plains i øst og den betagende udsigt over Rocky Mountains mod vest, og alt midt imellem.

Must-see seværdigheder i Denver

Denver Art Museum huser verdens største samling af indiansk kunst ud over 68.000 andre genstande, der spænder fra Old West klassikere, rejsegenstande, helt til europæiske mestre. Denver botaniske have breder sig over 23 hektar og indeholder forskellige temahaver og et nedsunket amfiteater, hvor besøgende kan vælge mellem en række koncerter i sommermånederne. På bredden af Cherry Creek finder man Four Mile Historic Park, hvor besøgende kan se Denvers ældste bygning, Four Mile House. Dette var det sidste stop for trætte rejsende, der kom vestpå til Denver langs Cherokee Trail; et sted at vaske støvet af sig, få noget at drikke og et hjemmelavet måltid eller få lidt søvn, før man drog ind i Denver.

Mad og drikke i Mile High City

Gå, eller tag den gratis 16th Street Mall shuttle for at besøge Larimer Square og Union Station i historiske Lodo (Lower Downtown). Inde i de gamle victorianske bygninger finder du et væld af butikker, restauranter, caféer, barer og bryggerier. Denver er hjemsted for flere kokkeejede restauranter, hvoraf nogle regelmæssigt vises på Travel Channel, Food Network og Top Chef. Et besøg i Denver er et besøg i et paradis for madelskere med en stærk og dynamisk mad-til-bord scene, hvor man kan få serveret alt fra træfyret pizza til charcuteri og gourmet chokolade. En favorit blandt lokalbefolkningen er det mexicanske køkken, som man kan få over hele byen, samt en lang række andre internationale køkkener. Denvers lokale ølkultur har produceret 100 pubber med eget bryggeri, bryggerier og tapperum. Byen er hjemsted for nogle af de ældste bryggerier i Amerika og producerer mere øl end nogen anden stat. Den berømte Denver Beer Trail vil tage dig med bag kulisserne hos de mest berømte bryggerier, der producerer de bedste craft beers i landet.

Musik og natteliv

Nattelivet i Denver er altid pulserende og livligt. Denvers musikscene har produceret velkendte bands som The Fray, The Lumineers og DeVotchka blandt mange andre. Alles aftener om ugens optræder kunstnere i en bred vifte af genrer på klubber og spillesteder rundt om i byen. Alle musikelskere uanset præference vil ikke gå glip chancen for at se et show på Red Rocks Amphitheatre. Dette ikoniske sted er populært både blandt turister og lokalbefolkningen med sine smukke, røde sandsten monolitter, der flankerer scenen samtidig med den tilbyder en udsigt over Denvers skyline, som vil tage pusten fra dig.

Urban kreativitet møder udendørs eventyr

Fra sine tidlige dage under Pike's Peak Gold Rush indtil i dag har Denver altid været hjem for en blanding af kreative og eventyrlystne personer. Et besøg i Denver er sikker på at efterlade nogle varige indtryk af byens rige kulturelle mangfoldighed og artisteri, samtidig med at der er masser af muligheder for udendørs eventyr som vandreture, se en fodbold- eller baseballkamp eller blot at cykle rundt i byen. En ting er sikkert, der er for meget sjov og skønhed til kun én tur!

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA

Tweets