Kan en ESTA bruges til at komme ind i USA flere gange?

Udgivet: Nov 11, 2019, Redigeret: Nov 11, 2019 | Tags: ESTA-regler, ESTA-ansøgning, Multiple indtastning ESTA

Introduktion

En ESTA kan bruges flere gange til at komme in i USA. Godkendte ESTA-ansøgere skal dog være opmærksomme på, at Customs and Border Protection (CBP) har ret til at nægte enhver rejsendes adgang ved den amerikanske grænse. Så hvis en CBP-officer ledes til at tro at en ESTA-ansøger misbruger betingelserne for Visa Waiver-programmet, vil CBP-grænsebetjentene have ret til at nægte ESTA-ansøgerens indrejse i De Forenede Stater.

Er der en grænse for antallet af gange, jeg kan komme ind i USA i en periode på 90 dage?

Nej, der er ingen grænse for antallet af ankomster, men hvis CBP-grænseembedsmænd mistænker uærlighed eller aktiviteter af mistænkelig karakter, har de ret til at nægte en godkendt ESTA-ansøger indrejse i USA.

Jeg har allerede tilbragt 90 dage i USA på mit sidste besøg, kan jeg komme igen i de næste par uger eller måneder?

CBP kan mistænke en ESTA-ansøger for at forsøge at overtræde betingelserne for Visa Waiver-programmet, og dermed nægte dem indrejse, hvis en ESTA-ansøger gentagne gange besøger USA og allerede har overskredet 90-dages grænsen for en tidligere amerikansk rejse. Hvis en rejsende allerede har tilbragt 90 dage i USA og håber at tilbringe mere tid i USA i den kommende fremtid, skal han/hun ansøge om et B-2-turistvisum, som tillader indrejse til USA for besøg på op til seks måneder. Hvis den rejsende ønsker at tilbringe mere tid i USA ud over de tidspunkter, der er tilladt af ESTA, B-1-forretningsvisum eller B-2-turistvisum, anbefales det, at de søger råd fra en indvandringsadvokat for at lære om muligheder for andre ikke-immigrant eller immigrantvisa.

Konklusion

En ESTA kan bruges til at komme ind i USA flere gange. Hvis en person befinder sig i en situation, hvor de ønsker at besøge USA gentagne gange ud over de 90 dage, der er tilladt af ESTA, kan et B-1 eller B-2 besøgervisum være et mere passende alternativ. Ellers kan rejsende søge andre valgmuligheder for ikke-immigranter eller immigranter.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA