Kan en ESTA bruges til at komme ind i USA flere gange?

Udgivet: Nov 11, 2019, Redigeret: Nov 11, 2019 | Tags: ESTA-regler, ESTA-ansøgning, Multiple indtastning ESTA

Introduktion

En ESTA kan bruges flere gange til at komme in i USA. Godkendte ESTA-ansøgere skal dog være opmærksomme på, at Customs and Border Protection (CBP) har ret til at nægte enhver rejsendes adgang ved den amerikanske grænse. Så hvis en CBP-officer ledes til at tro at en ESTA-ansøger misbruger betingelserne for Visa Waiver-programmet, vil CBP-grænsebetjentene have ret til at nægte ESTA-ansøgerens indrejse i De Forenede Stater.

Er der en grænse for antallet af gange, jeg kan komme ind i USA i en periode på 90 dage?

Nej, der er ingen grænse for antallet af ankomster, men hvis CBP-grænseembedsmænd mistænker uærlighed eller aktiviteter af mistænkelig karakter, har de ret til at nægte en godkendt ESTA-ansøger indrejse i USA.

Jeg har allerede tilbragt 90 dage i USA på mit sidste besøg, kan jeg komme igen i de næste par uger eller måneder?

CBP kan mistænke en ESTA-ansøger for at forsøge at overtræde betingelserne for Visa Waiver-programmet, og dermed nægte dem indrejse, hvis en ESTA-ansøger gentagne gange besøger USA og allerede har overskredet 90-dages grænsen for en tidligere amerikansk rejse. Hvis en rejsende allerede har tilbragt 90 dage i USA og håber at tilbringe mere tid i USA i den kommende fremtid, skal han/hun ansøge om et B-2-turistvisum, som tillader indrejse til USA for besøg på op til seks måneder. Hvis den rejsende ønsker at tilbringe mere tid i USA ud over de tidspunkter, der er tilladt af ESTA, B-1-forretningsvisum eller B-2-turistvisum, anbefales det, at de søger råd fra en indvandringsadvokat for at lære om muligheder for andre ikke-immigrant eller immigrantvisa.

Konklusion

En ESTA kan bruges til at komme ind i USA flere gange. Hvis en person befinder sig i en situation, hvor de ønsker at besøge USA gentagne gange ud over de 90 dage, der er tilladt af ESTA, kan et B-1 eller B-2 besøgervisum være et mere passende alternativ. Ellers kan rejsende søge andre valgmuligheder for ikke-immigranter eller immigranter.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA