Hvor lang tid tager det at ansøge om ESTA?

Udgivet: Oct 07, 2019, Redigeret: Oct 07, 2019 | Tags: ESTA, ESTA ansøgningstid

I en nylig undersøgelse foretaget blandt tusindvis af ansøgere fra ESTA-programmet var den gennemsnitlige ESTA-ansøgningstid ca. 13 minutter. Faktorer, der påvirker ansøgningstiden, er blandt andet, om ansøgeren har sit pas, rejseinformation og arbejdsgiveroplysninger ved hånden, når han udfylder ESTA-skemaet. Hvis ansøgere skal finde dokumenter eller oplysninger, mens de ansøger, øges ESTA-ansøgningstiden. Derudover er der yderligere faktorer, der ofte er ude af ansøgerens hænder, som kan påvirke ESTA-ansøgningstiden, såsom internethastighed, mobil versus desktop-brug og om der er problemer med Department of Homeland sikkerhedssystemerne ved behandling af ESTA-ansøgninger.

Fra maj 2017 er der flere afsnit på ESTA-skemaet. Hvert afsnit er angivet i tabellen herunder sammen med fuldførelsestiden for disse.

Afsnit

Påkrævet information

Gennemsnitlig fuldførelsestid

Oplysninger om ansøger

Fornavn, aliasser, fødselsdato, fødselssted, fødselsland, køn, efternavne

2 minutter

Kontaktoplysninger

Postadresse, e-mailadresse og telefonnumre

2 minutter

Pasoplysninger

Statsborgerskab, pasnummer, udløb, nationalt identitetskort, yderligere statsborgerskaber, bopæls- eller identitetskort

2 minutter

Oplysninger om kontaktperson i USA i nødstilfælde

Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på kontaktperson i nødstilfælde

1 minut

Kontaktoplysninger i USA / Rejseinformation

Navn, Adresse og Telefonnummer i USA

1 minut

Beskæftigelsesoplysninger

Navn og adresse på arbejdsgiver

1 minut

Oplysninger på sociale medier

Kontonavn og -type på sociale medier

1 minut (valgfri)

Rejseinformation / spørgsmål om berettigelse

9 sikkerhedsspørgsmål

3 minutter

Undersøgelsen så på forskellene i ESTA-ansøgningstider mellem desktop- og mobilbrugere. Mobilbrugerne var jævnt fordelt mellem iOS og Android samt på tablet- og telefonbrugere. Undersøgelsen viste, at mobilbrugere sandsynligvis vil bruge mindst 30 % mere tid på at udfylde ESTA-ansøgningsskemaet sammenlignet med desktopbrugere. I nogle tilfælde var mobilbrugere 100 % mere tid om at udfylde ESTA-ansøgningsskemaet. Hvis en bruger er tidsfølsom, anbefales det at ansøge om ESTA ved hjælp af en stationær eller bærbar computer.

Ansøgere, der ikke var forberedt på deres ansøgning, brugte tid på at lede efter dokumenter, når de udfyldte oplysninger for følgende afsnit: Pasoplysninger, Oplysninger om kontaktperson i nødstilfældeKontaktoplysninger i USA og Beskæftigelsesoplysninger.

På baggrund af undersøgelsens resultater anbefaler vi at afsætte op til 15 minutter per ansøger, når du ansøger om ESTA online. Dette sikrer, at hovedansøgeren sammen med andre ansøgere er velinformerede om ansøgningsprocessen, ansøgningstider, forståelse af spørgsmål i skemaet sammen med ESTA-programmets begrænsninger.

Brugere anbefales også at tænke over, hvilken enhed de bruger, når de ansøger online. Vi bør oplyse, at den tid, det tager at gennemføre betalingen, er blevet udeladt fra undersøgelsen. Den sandsynlige indvirkning vil være en yderligere stigning i ESTA-ansøgningstiden med ca. 1 minut, men dette kan igen variere afhængigt af, om brugeren har deres betalingsoplysninger ved hånden, når ansøgningen udfyldes.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA

Tweets