Hvad er et ESTA-ansøgningsnummer?

Udgivet: Oct 14, 2019, Redigeret: Jan 07, 2020 | Tags: ESTA indsendelse, ESTA-applikationsnummer

Introduktion

Et ESTA-ansøgningsnummer genereres, når en ansøgning bliver indsendt til told og grænsebeskyttelse (CBP). Ansøgningsnummeret er en unik identifikator CBP bruger til at identificere rejseprofiler. ESTA-ansøgningsnummeret er en alfanumerisk streng på 16 tegn. Sekvensen er tilfældig og repræsenterer ikke nogen af ansøgerens attributter. Selve ansøgningsnummeret kan ikke bruges til at få ansøgeroplysninger, men sammen med et pasnummer og fødselsdato kan det bruges til at få status på en eksisterende ESTA-ansøgning.

Hvad er formålet med et ESTA-autorisationsnummer?

Nummeret forbinder en ansøgers profil digitalt, herunder deres pas, personlige, rejse- og andre oplysninger. ESTA-ansøgningsnummeret bruges også som et autorisationsnummer for den rejsende, når ansøgningen godkendes. For godkendte ESTA-ansøgninger er ansøgningsnummeret og autorisationsnummeret derfor det samme. I tilfælde hvor en ESTA afvises, vil et ESTA-ansøgningsnummer imidlertid ikke være knyttet til en autoriseret ESTA-ansøgning, men i stedet forblive i 'Rejse ikke autoriseret' statussen. Status for en eksisterende ESTA-ansøgning kan tjekkes online.

Hvad er ESTA-status?

Ansøgere kan støde på flere forskellige ESTA-statusser, når de tjekker, om deres ESTA stadig er gyldig. Hvis status er 'afventer betaling', betyder det, at ansøgningen endnu ikke er blevet sendt til behandling ved Department of Homeland Security (DHS). Således skal ansøgeren gennemføre betalingen for den ansøgning, der skal behandles. Hvis en ESTA-ansøgning ikke betales inden for syv dage, udløber den og vil ikke længere være tilgængelig, og en ny ansøgning skal indsendes.

Hvordan ved jeg, om mit ESTA-autorisationsnummer er rigtigt?

Du kan bekræfte enhver modtaget ESTAs status, ved at besøge ESTA-ansøgnings status siden. Hvis ansøgningsstatus giver 'Ingen ansøgning fundet', findes der ingen ansøgning, hvorefter du bliver nødt til at ansøge om ESTA.

Konklusion

Et ESTA-ansøgningsnummer er et vigtigt link mellem din ansøgning om at komme ind i USA under Visa Waiver-programmet, dit pas, personlige oplysninger og rejsedata. Ansøgere tilrådes at skrive deres ESTA-ansøgningsnumre ned, for at de kan tjekke status på deres tilladelser, før de rejser til USA.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA