Bør jeg ansøge om en ESTA, før jeg reserverer min rejse?

Udgivet: Dec 09, 2019, Redigeret: Dec 09, 2019 | Tags: ESTA spørgsmål, ESTA-ansøgning

Introduktion

Visumfritagede rejsende til Amerika kan ansøge om en ESTA, før de booker transport eller hotelophold. Eksakte rejsedatoer og opholdsoplysninger er ikke påkrævet på tidspunktet for indsendelse af en ansøgning, skønt sådanne oplysninger kan hjælpe med behandlingen af en rejsendes ansøgning.

Jeg har ikke reserveret indkvartering endnu, hvordan påvirker dette min ESTA-ansøgning?

Der kræves blot en amerikansk indkvarteringsadresse, selvom en ESTA-ansøger planlægger at besøge flere amerikanske destinationer. Indtastning af adresse på et hotel, B&B eller anden logi er tilstrækkeligt som en Amerikansk kontaktadresse og indkvarteringssted, så længe der også findes et navn på værten eller manageren, hvis det er tilgængeligt.

Ellers, hvis en ansøger er fuldstændig usikker på, hvor de vil opholde sig under deres amerikanske besøg, kan de indtaste 'Ukendt' i alle tekstfelter og en sekvens af nuller '0' o numeriske felter.

Når din ESTA er behandlet og godkendt, kan du rette din ansøgning for at opdatere den amerikanske indkvarteringsadresse.

Jeg har ikke en amerikansk kontaktperson, hvad skal jeg indtaste?

Ansøgere kan indtaste 'Ukendt' i sektionen med amerikansk kontaktadresse i ESTA-ansøgningsskemaet og bruge en række nuller til numeriske værdier. Ellers kan en ansøger, hvis den er tilgængelig, give kontaktoplysningerne på deres indkvartering eller vært i U.S.A.

Skal jeg booke en billet hos et flyselskab, inden jeg ansøger?

Nej, ESTA-ansøgere er ikke forpligtet til at booke en flyrejse, inden de ansøger om en ESTA. En ESTA-ansøgning kan indgives på ethvert tidspunkt, selvom den rejsende ikke har planlagt deres rejse til De Forenede Stater.

Konklusion

Besøgende i Amerika kan have svært ved at forpligte sig fuldt til deres rejseplaner, før de får en ESTA eller et visum. Heldigvis kan rejsende stadig ansøge om en ESTA inden de køber hotel eller flybillet, da de er i stand til at give adresseoplysninger på potentielle indkvarteringssteder samt deres amerikanske kontaktadresse, mens de er i USA.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA