At betale for en ESTA

Udgivet: Nov 18, 2019, Redigeret: Nov 18, 2019 | Tags: VWP, ESTA-betaling

Introduktion

Betaling for en ESTA skal gøres online, max syv dage efter indsendelse af ansøgningen, ellers udløber ansøgningen, og en ny ansøgning skal indsendes. ESTA-ansøgninger behandles ikke, før de er betalt.

Betalingsmetoder

Betaling af en ESTA kan ske ved hjælp af forskellige betalingsmetoder. De aktuelt accepterede metoder er Visa® Debit, Visa® Credit, MasterCard® Debit, MasterCard® Credit, American Express®, Discover®, Diner's Club, Maestro® eller JCB®. Betalinger kan kun udføres online, så der er ingen mulighed for at betale via telefon, med check eller via bankoverførsel.

Betalingssikkerhed

Betalinger behandles i overensstemmelse med de internationale regler i Standard Payment Card Industry - Data Security Standard (PCI-DSS), der er fastlagt af de vigtigste kortbetalingsfirmaer til beskyttelse af deres kunders personlige oplysninger. Al information, der overføres til betaling fra din browser til hjemmesiden, sker via en sikker og krypteret HTTPS-forbindelse. Ingen kortoplysninger gemmes således af dette websted.

Betalingsfejl

ESTA-betalingsfejl kan opstå af forskellige årsager, såsom ugyldige kort- eller faktureringsoplysninger, behandlingsfejl fra bank- eller kreditkortselskabets side eller en anden grund. Ansøgere kan opleve betalingsfejl relateret til tekniske problemer med ESTA-behandlingswebstedet, eller deres egen browser, computer eller internetudbyder. Hvis du modtager en betalingsfejl og har kontrolleret de oplysninger, der er angivet i felterne i betalingsformularen, kan du prøve at bruge et andet betalingskort, overføre penge til din bank eller foretage en betaling til din kreditkortkonto. Hvis du stadig oplever betalingsfejl, skal du kontakte dit kreditkortselskab eller din bank ved hjælp af kontaktoplysningerne på bagsiden af kredit- eller betalingskortet for at få flere oplysninger om løsning af problemet.

Opdatering af din ESTA-ansøgning efter betaling

Når der er sendt betaling for en ESTA-ansøgning, er de eneste felter, der kan redigeres, den amerikanske indkvarteringsadresse og ansøgerens e-mailadresse. Ansøgere bør således kontrollere deres ansøgninger grundigt, inden de indsender betaling. Endvidere kan felterne med pasnummer og udstedelsesland, ikke ændres på noget tidspunkt, selv før betaling. Hvis en ansøger laver en fejl på disse felter, skal de indsende en ny ansøgning med det rigtige pasnummer eller pasudstedelsesland. Ansøgere skal også være opmærksomme på yderligere overvejelser til opdatering af en ESTA-ansøgning.

Konklusion

Betaling for en ESTA inden for 7 dage efter indsendelse af ansøgningen sikrer, at din tid ikke spildes med at udfylde en anden ansøgning. Da ansøgninger kan tage op til 72 timer om at blive godkendt, skal ansøgere ansøge i god tid inden deres afrejse til USA.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse til rejsende, som besøger USA enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Ansøg om ESTA

Tweets